Job i KIMO

Job i KIMO

Har du brug for hjælp?

Ledige stillinger 

KIMO er i vækst, og vi søger altid dygtige kolleger på vores kontor i Buen lige over for Københavns Hovedbanegård.

KIMO er godkendt til elever, og vi søger løbende både elever og praktikanter med speciale inden for datateknik og IT-support.

Vi annoncerer løbende stillinger på lærepladsen.dk, KEAs jobportal og Ofir.

Du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på LINK (indsæt https://kimo.hr-on.com/show-job/149810?locale=da_DK&sd=1)

 

Ansættelse i KIMO

Kimo er et IT-firma, der startede op i 2008. Vi har stor erfaring med alt inden for vores fag. Vi har i dag over 25 ansatte, og en stor kundekreds fordelt på hele landet, men primært i Storkøbenhavn. Du kan læse mere om os på hjemmesiden - https://kimo.dk/om-kimo/vision/

I KIMO vil du møde unge kolleger, som brænder for IT. Nogle finder du på kontoret, som ligger lige i BUEN over for Københavns Hovedbanegård, mens de fleste har deres daglige gang ude hos kunderne. Du vil også fra tid til anden komme på kundebesøg og løse opgaver dér.

Du møder vores kunder for at servicere IT-afdelinger og brugere med alt inden for IT-drift, hosting, sikkerhed. Du bliver m.a.o. inddraget i opgaverne – og du får ansvar.

Det, der kendetegner en rigtig Kimo medarbejder, er: En dygtig individualist med stærke samarbejdsevner. Alle ansatte i KIMO brænder for det de gør, og det lader vi skinne igennem hele vejen ud til kunderne. 

KIMO er en arbejdsplads, hvor de faglige kompetencer bliver udfordret, og man får en alsidig hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver. Til gengæld har den enkelte medarbejder frihed under ansvar, da vi tror på, at det giver de bedste forudsætninger for personlig og faglig udvikling.    

Kimo gør meget ud af at skabe et godt kollegialt forhold, også uden for arbejdstiden. Derfor går vi jævnligt ud og spiser. Her lader vi (næsten) arbejde være arbejde og bruger tiden på at hygge og snakke om stort og småt.

Et par gange om året afholder vi større arrangementer, hvor vi, udover at nyde god mad og drikke, ofte er sammen om nogle fælles aktiviteter.

 

 

Kontakt


Kim Nymann Reiland

Ejer & direktør 

Mobil: 25 37 63 16

E-mail: kim@kimo.dk