Hjem / Settlementet

Settlementet

Fra arbejdsplads til hjemmearbejdsplads

Under Corona tilbød KIMO gratis it-hjælp til NGO’er. Det nød Settletmentet godt af og i dag er KIMO deres IT-virksomhed. 

For en IT-virksomhed som KIMO kan meget arbejde netop udføres hjemmefra – remote – idet KIMO har direkte adgang til kundernes systemer via internettet. Samtidig har KIMO assisteret de fleste kunders forberedelse af at flytte arbejdet fra virksomhedsadresserne til danskernes nye foretrukne arbejdsplads, hjemmearbejdspladsen.  

Kim Nymann Reiland, der er ejer og direktør, underbygger dette.

”KIMO har i forvejen en del NGO’er som kunder. Konsulenterne i KIMO kender derfor godt til arbejdet på den slags arbejdspladser. Vi er vant til at håndtere IT-systemer, som langt fra er forkromede og opdaterede, som i mange virksomheder. Det kalder på kreativitet og evnen til at lytte opmærksomt på behovene, for derved at kunne finde effektive og praktiske løsninger i det daglige.”

Settlementet holder også videomøder

Settlementet, beliggende på Vesterbro i København, har til formål at styrke socialt udsatte i hele København. Med omkring 1200 deltagere i deres aktiviteter årligt, der spænder fra praktikophold med mentorstøtte og aktiviteter i deres socialøkonomiske butikker i Saxogade, til at fungere som et aktivt værested og yde rådgivning om gældsproblemer for udsatte borgere.

Settlementet, der normalt fungerer som et vigtigt fællesskab for mange socialt udsatte borgere, har siden corona måtte tilpasse deres aktiviteter og havde akut brug for IT-assistance. Kim Nymann Reiland fra KIMO tilbød hjælp med Teams, for at støtte Settlementet og dets brugere med at komme i gang med virtuelle møder og kommunikation. 

Forstander Vibeke Vinther takker KIMO for den kompetente rådgivning og hjælp, der har været afgørende for Settlementets medarbejdere i løsning af it udfordringerne. Den implementerede IT-løsning har skabt en følelse af normalitet og muliggjort virtuelle møder, hvilket var afgørende for Settlementets fortsatte arbejde med de udsatte borgere.

Scroll to Top