Hjem / Om Kimo / Om Kimo

Om Kimo

De fleste af vores kunder får vi gennem anbefalinger

Vi forsøger hver dag at udføre vores opgaver korrekt, men bruger ikke kundens tid unødigt. Vi stræber efter altid at give den hurtigste responstid i vores support.

Samtidig samler vi op på erfaringerne hos brugerne, både succesoplevelserne og hvor vi ikke har været dygtige nok. Målet er tilfredshed hos kunderne, som gerne må forplante sig til nye kunder.

KIMO kender NGO’er, organisationer og foreninger

Vi har en særlig ambition om at være helt tæt på NGO’er, organisationer og foreninger. Det gør Kimo helt unik som leverandør af IT-drift og -support. Denne position – erfaringer og kompetencer – har vi opnået gennem mange års samarbejde med netop denne målgruppe.

Vi synes, at vi besidder en god fornemmelse af deres virke, behov og ambitioner. Vi er specielt glade for samarbejdet og erfaringsudvekslingen, fordi det netop i denne verden ofte går på tværs af organisationerne.

KIMO vil derfor også kunne levere tilbud på IT-leverancer, som er prismæssigt konkurrencedygtigt, som samtidig sikrer en god, daglig drift, support og sparring med rum til de nødvendige IT-udviklingsopgaver.

Bæredygtighed

I KIMO er ved meget bevidste om hvordan Digitalisering og ny teknologi spiller en nøglerolle i løsningen på klimaudfordringerne. Både KIMO og vores kunders digitale teknologier og services er afgørende for, at vi får skabt grøn udvikling og vækst i Danmark.

Sammen med vores kunder fastsætter vi altid en politik for levetid for nuværende IT-udstyr levetid, plan for fremtidigt indkøb, politik for genbrug og ansvarlig håndtering af ressourcer. 

Læs historien omkring hvordan KIMO donerer overskudscomputere til herberget RG60.

https://ugeavisen.dk/noerrebro/artikel/hjeml%C3%B8se-f%C3%A5r-computere-udleveret-p%C3%A5-herberg-det-er-som-at-f%C3%A5-en-fremtid

Referencer

Vi stiller altid kontaktoplysninger på referencer til rådighed, så man som mulig ny kunde kan få et uvildigt indtryk af KIMO. Ved ønske om kontakt, starter KIMO dialogen mellem jer, så I kan tage en uforpligtende snak med referencerne – om KIMO.

Nøglefakta

  • Vi startede op i 2008
  • Vi har 30 medarbejdere
  • Vi har en sund virksomhed, med en triple AAA kredit rating
  • Vi har i dag 100+ kunder i Danmark og Sverige
  • Vi arbejder med både store og små organisationer og virksomheder i hele landet
  • Vi har kørende it-teknikere i hele Danmark.
  • Vi har tiltrådt IT-overenskomsten mellem HK Privat og Dansk Erhverv.
Scroll to Top