Vision

Vision

Har du brug for hjælp?

Passioneret med IT

De fleste af vores kunder har vi fået gennem anbefalinger fra andre kunder, og det er vi stolte af

Vi gør en dyd ud af at udføre vores arbejde korrekt, men bruger ikke kundens tid unødigt. Vi stræber efter altid at give den bedste service, samt den hurtigste responstid til vores kunder. Vi ønsker at alle vores kunder, ikke bare er tilfredse med os, men føler at de har fået det bedste af det bedste, når vi har hjulpet dem, uanset opgavens omfang.

 

KIMO kender NGO’er, organisationer og foreninger

Vi har en særlig ambition om at være helt tæt på NGO’er, organisationer og foreninger. Det gør Kimo helt unik som leverandør af IT-drift. Vi taler med medarbejderne og har forståelse for, hvordan IT skal understøtte arbejdet og udviklingen gnidningsløst netop i denne verden.

KIMO vil derfor også kunne levere tilbud på IT-leverancer, som er prismæssigt konkurrencedygtigt, som samtidig sikrer en god, daglig support i foreningen med rum til de nødvendige IT-udviklingsopgaver.

Kontakt


Kim Nymann Reiland

Ejer & direktør 

Mobil: 25 37 63 16

E-mail: kim@kimo.dk

Hvad vil vi opnå i Kimo?

KIMO’s vision er, at vi VIL være kundernes foretrukne IT-servicepartner, og vi sætter en ære i at udføre alle opgaver til punkt og prikke. Kunderne skal føle at de får løst deres IT-udfordringer/opgaver smertefrit.

  • Vi tager os af alle former for support opgaver på både Apple og Microsofts produkter, og kan stå for alt, fra større migreringer, overgang til nye ESDH-systemer, til mindre support opgaver.
  • Vi giver jeres virksomhed en totalløsning, og vi yder altid den bedste service, både før, under og efter opgaverne.
  • Vi har i dag samarbejde på kryds og tværs af branchen, som f.eks. Cbrain, Lector, Tieto, som vi samarbejder med, grundet vores kunders løsninger.

KIMO kan hjælpe med alt, hvad der vedrører it samt rådgivning omkring 3. parts leverandører. Ingen opgaver eller virksomheder, er for store eller for små.

Nøglefakta

  • Vi startede op i 2008
  • Vi har 30 medarbejdere
  • Vi har en sund virksomhed, med en triple AAA kredit rating i mere end 5 år
  • Vi har i dag en kundebase på 100+ kunder i Danmark
  • Vi arbejder med både store og små virksomheder i hele landet, men primært i Storkøbenhavn
  • Vi har kørende it-teknikere i hele Danmark.