Hjem / RTS Scandinavia

RTS Scandinavia

KIMO ER VOKSET MED RTS SCANDINAVIA SIDEN ÅRTUSINDSKIFTET

RTS-Scandinavia har samarbejdet med KIMO siden 2005. På dette tidspunkt var begge virksomheder start-ups. Siden er vi begge vokset, således at RTS i dag opererer i mange lande på flere kontinenter.

KIMO har siden samarbejdets start stået for al IT-drift i RTS, så virksomheden har kunnet holde fokus på at drive en sund og endog stærkt voksende forretning.

Vi har haft Kimo tilknyttet vores virksomhed siden 2005, og er meget tilfredse med, hvordan de løser vores opgaver, store som små. Det, der især er vigtigt for os, er, at IT-firmaet kan rykke ud hurtigt og løse vores hverdagsproblemer med det samme. Eller selv, når vi har større projekter, der skal gennemføres, så er de på hos Kimo. Det er også vigtigt for os at have et IT-firma, der taler ’vores sprog’, og Kimo har igennem alle årerne sat sig ind i vores virksomhed og ved, hvad vi skal bruge, og vi stoler på deres anbefalinger. Og det bedste ved dette er, at alt gøres til yderst konkurrencedygtige priser. Der er blevet løst mange opgaver, lokalt og internationalt hos Webport Limited T/A RTS. Kim Nymann Reiland er altid at fange 24/7, og der bliver taget action på opgaven og fulgt op hele vejen til levering. Vi giver vores varmeste anbefalinger til Kimo. De er enestående i form af kundeservice og levering til tiden.

– Aslam Akhtar, Managing Director, Webport Limited T/A RTS

KIMO er ekstern IT-chef

KIMO møder til tider kunder, som har fået tilbudt en forkromet IT-løsning. En løsning, der måske godt kunne have været sammensat lidt smartere og endog billigere af leverandøren. I et sådan tilfælde kunne kunden have haft brug for sin egen IT-rådgiver. Og det er netop i denne rolle, at KIMO optræder i RTS.

Siden samarbejdets begyndelse har KIMO fungeret som RTS’s IT-afdeling. Det betyder, at KIMO varetager den daglige IT-drift. Driften vedrører AD-servere, fil-servere og printservere, der er hostet hos KIMO. KIMO vedligeholder Office 365 og står for udskiftninger af hardware, opdateringer m.m. Derudover yder vi onsite og remote brugersupport af servere til virksomhedens engelsksprogede medarbejdere i dagligdagen. 

Ud over den daglige drift assisterer KIMO også i rollen som IT-chef for RTS. Det betyder, at virksomheden har en strategisk IT-rådgiver siddende tæt på. En rådgiver, der ikke kun gør, hvad der bliver sagt. Men en rådgiver, som netop rådgiver om den bedste IT-løsning.

Scroll to Top