Hjem / Salg af IT-udstyr

Salg af IT-udstyr

KIMO sælger også IT-udstyr

ALLE INDKØB AF HARDWARE OG SOFTWARE KAN GØRES ET STED, HVOR MARKEDETS PRISER NOK MATCHES HVER GANG

Det meste IT-udstyr køber KIMO hjem via vores egen webshop, hvor vi måske matcher de fleste priser på markedet – https://webshop.kimo.dk (eller klik på indkøbsvognen øverst til højre). Dermed underbygger vi vores kernekompetencer som totalleverandør. Muligheden for at handle enkelt og til de helt rigtige priser tilbyder vi også alle andre – ved en simpel oprettelse som bruger.

Hvad er KIMO webshop?

Webshoppen er til for at gøre det mere simpelt for vores kunder. De har mulighed for selv at finde ting, som de mangler. Vi tilbyder alt inden for IT-området. Det gælder hardware og software. Skulle der være noget, som mangler i webshoppen undersøger vi gerne, om vi kan skaffe det alligevel.

Står man som kunde med større indkøb, anbefales det at starte dialogen med salgschef Jacob Bach Svenningsen. Derved sikrer vi os, at vi får bestilt de rigtige produkter, ligesom vi opnår den bedst mulige pris ved et samlet tilbud. 

Vi har ikke nogen fysisk butik. Det betyder også, at lagerstatus hos nogle foretrukne leverandører kan variere. Men vi har mulighed for at bistå med opbevaring/bufferlager ved større indkøb af f.eks. større parti af Laptops, Dockingstationer, skærme m.m.

Hvordan køber jeg ind via webshoppen? Skal jeg tilmelde mig?

Man kan kontakte en Kimo-medarbejder for oprettelse, eller selv anmode om at blive oprettet via webshoppen – https://webshop.kimo.dk. Herefter modtager vi en oprettelse, hvorefter vi sørger for, at data indtastes korrekt samt foretage en kreditvurdering. Herefter er der mulighed for at handle. Alt dette kan gøres inden for 15 min.

KIMO arbejder udelukkende med B2B salg, eller til CVR-nummer. Så man kan som privatperson desværre ikke handle. Dog er der mulighed for at købe igennem firmaet, som man er ansat i, og som er Kimo-kunde (det kræver en skriftlig ordre til os).

Kan det betale sig at handle på KIMO Webshop?

Vi følger dagligt priser på markedet. Det gør det muligt for os at matche langt de fleste på prisen, selv når slagtilbuddene annonceres.

Scroll to Top