Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivs- og cookiepolitik

Har du brug for hjælp?

Privatlivspolitik

Når du søger job hos KIMO, skal du være opmærksom på, at vi som dataansvarlig registrerer og indsamler oplysninger om dig. I det følgende beskrives, hvordan vi behandler din ansøgning, og hvilke oplysninger vi indsamler, herunder hvilken praksis vi almindeligvis følger.

Jf. ovenfor ligger din ansøgning m.v. i en elektronisk postkasse på https://kimo.ofir.com, og vi registrerer ikke dine oplysninger elektronisk herudover.

Når en ansøgningsproces er ovre, vil mails fra ansøgere, som vi desværre har måtte give et afslag, blive slettet, med mindre, at vi efter skriftlig aftale med dig må gemme dine oplysninger i vores jobbank.

Du har efter persondataloven nogle rettigheder i forbindelse med vores behandling af din ansøgning og dine personoplysninger, fordi dette i meget vidt omfang foregår elektronisk.

Du har i den forbindelse ret til at

  • Få at vide, at vi har samlet oplysninger om dig og gemt dem i vores it-system,
  • Få at vide, hvilke oplysninger om dig, vi har indsamlet og brugt i vores behandling af din ansøgning,
  • Se oplysningerne, og bede om, at vi retter eller sletter oplysninger mv., hvis du mener de fx er forkerte.
  • Personoplysninger, der indsamles som led i rekrutteringsprocessen, vil blive behandlet med den fornødne sikkerhed og fortrolighed, og oplysningerne vil alene være tilgængelige for et begrænset antal medarbejdere, for hvem adgangen til personoplysningerne er nødvendig og relevant, herunder eventuelle kommende ledere samt HR.

Du kan læse mere om persondataloven og dine rettigheder på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.

Har du spørgsmål til behandling af personoplysninger i forbindelse med dit besøg på vores hjemmeside, er du velkommen til at rette henvendelse til vores Data Protection Officer Lars Ytte på lars@kimo.dk.    

Kontakt


Carsten Lê Madsen

Udviklingschef

Mobil: 20 66 82 50

E-mail: carsten@kimo.dk

Cookiepolitik

KIMO anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse af vores hjemmeside og for at få indblik i hvem, der besøger vores side.

Cookies er små tekstfiler, som gemmes på din computer, tablet eller mobil med det formål at genkende typen af det anvendte it-udstyr, huske indstillinger, udføre statistik og målrette markedsføring. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Før vi placerer cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke. Nødvendige cookies til sikring af sidens funktionalitet anvendes dog uden dit samtykke.

 

OK

Hvis du trykker på "OK", eller hvis du klikker videre til en ny side uden at tage stilling til cookies, sættes cookies på din computer, og meddelelsen på forsiden forsvinder. Næste gang du besøger websitet med samme browser, vil du ikke blive spurgt, om du vil acceptere cookies, og der vil fortsat blive sat cookies.

Der sættes for nuværende alene en cookie, der husker dit valg om cookies.

 

"Klikker videre"

Hvis du klikker videre til en ny side uden at tage stilling til cookies, sættes ikke cookies, og meddelelsen på forsiden forsvinder ikke.

 

Opbevaring og sletning af cookies

Dine personoplysninger lagres i op til to år fra dit sidste besøg.

Du kan til enhver tid afvise eller slette cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Du skal være opmærksom på, at visse funktioner og services på internettet da forringes. Hvordan indstillingerne ændres afhænger af, hvilken browser du anvender. Benytter du flere forskellige browsere, skal du huske at slette cookies i dem alle.