Bæredygtighed hos KIMO

Bæredygtighed hos KIMO

Har du brug for hjælp?

I KIMO er ved meget bevidste om hvordan Digitalisering og ny teknologi spiller en nøglerolle i løsningen på klimaudfordringerne. Både KIMO og vores kunders digitale teknologier og services er afgørende for, at vi får skabt grøn udvikling og vækst i Danmark.
Vores CSR-strategi har til formål at skabe bedst mulige vilkår, for at data og digitalisering kan understøtte og accelerere en grøn omstilling af det danske samfund.

Sammen med vores kunder fastsætter vi altid en politik for levetid for nuværende IT-udstyr levetid, plan for fremtidigtig indkøb, politik for genbrug og ansvarlig håndtering af ressourcer. Ved nyindkøb har vi et skarpt fokus IT-serviceaftaler, som populært defineres Device-as-a-service (Daas). Det betyder, at vi indkøber pc’er, telefoner og dertilhørende cloud-applikationer, som en service, hvilket ofte også inkluderer levetidsforlængende dokumentation, vedligehold, reparation og genanvendelig  brug af udtjent udstyr.  

Læs historien omkring hvordan KIMO donerer overskudscomputere til herberget RG60.

https://ugeavisen.dk/noerrebro/artikel/hjeml%C3%B8se-f%C3%A5r-computere-udleveret-p%C3%A5-herberg-det-er-som-at-f%C3%A5-en-fremtid