RTS Scandinavia

RTS Scandinavia

Har du brug for hjælp?

KIMO er vokset med RTS Scandinavia siden årtusindskiftet

Realtime Travel Solution (RTS) har samarbejdet med KIMO siden 2005. På dette tidspunkt var begge virksomheder start-ups. Siden er vi begge vokset, således at RTS i dag opererer i mange lande på flere kontinenter.

KIMO har siden samarbejdets start stået for al IT-drift i RTS, så virksomheden har kunnet holde fokus på at drive en sund og endog stærkt voksende forretning.

Kontakt


Kim Nymann Reiland

Ejer & direktør 

Mobil: 25 37 63 16

E-mail: kim@kimo.dk

KIMO er ekstern IT-chef

KIMO møder til tider kunder, som har fået tilbudt en forkromet IT-løsning. En løsning, der måske godt kunne have været sammensat lidt smartere og endog billigere af leverandøren. I et sådan tilfælde kunne kunden have haft brug for sin egen IT-rådgiver. Og det er netop i denne rolle, at KIMO optræder i RTS.

Siden samarbejdets begyndelse har KIMO fungeret som RTS’s IT-afdeling. Det betyder, at KIMO varetager den daglige IT-drift. Driften vedrører AD-servere, fil-servere og printservere, der er hostet hos KIMO. KIMO vedligeholder Office 365 og står for udskiftninger af hardware, opdateringer m.m. Derudover yder vi onsite og remote brugersupport af servere til virksomhedens engelsksprogede medarbejdere i dagligdagen. 

Ud over den daglige drift assisterer KIMO også i rollen som IT-chef for RTS. Det betyder, at virksomheden har en strategisk IT-rådgiver siddende tæt på. En rådgiver, der ikke kun gør, hvad der bliver sagt. Men en rådgiver, som netop rådgiver om den bedste IT-løsning.

KIMO’s samarbejde med RTS Scandinavia

  • IT-chef
  • IT-service
  • IT-support
  • Hosting

Relaterede produkter

Support Management
Support Management

KIMO bliver kundens IT-afdelingen

Service Management
Service Management

Effektive driftsløsninger på IT

Hosting Management
Hosting Management

KIMO's hosting ligger i Danmarks største og bedste hosting-center