Her kan i læse hvad nogle af vores kunder mener om Kimo Consult og vores service, samt komme direkte til deres hjemmesider, ved at klikke på deres logo:


N.A.B.O Center, Amager:

"N.A.B.O. Center – et socialpsykiatrisk tilbud, har siden 2015 benyttet Kimo Consult som IT supporter og rådgivere. Kimo er har et meget højt serviceniveau og vi får altid hurtig og kompetent hjælp. Desuden har Kimo doneret 5 computere til vores IT rum, hvilket er til stor gavn og glæde for de mange borgere, der dagligt benytter vores tilbud. Vi er taknemmelige over det sociale ansvar Kimo udviser."
- Bente Clausen
Daglig Leder, N.A.B.O. Center, Amager


SOS Børnebyerne:
"SOS Børnebyerne har samarbejdet med Kimo Consult i over 10 år, hvor Kimo blandt andet har været med til at udbygge vores infrastruktur. Kimo Consult har også stået for det tekniske med at binde os sammen med vores hovedsæde i Innsbruck.  Kimo Consult har altså været med fra den spæde start, og de har fulgt med hele vejen, til der hvor vi er i dag.
Kimo Consult er virkelig dygtige og deres medarbejdere er meget kompetente og servicemindede. De yder en super hurtig service, hele døgnet rundt, og de løser alle former for it opgaver. Hver gang en opgave er blevet løst, følger medarbejderen opgaven til dørs, og tjekker op på om alle er tilfredse med det udførte arbejde. Alle opgaver bliver løst med største omhyggelighed.  Vi har aldrig haft en bedre og mere engageret it partner, og de er ikke blot dygtige og engagerede, de er også blandt de billigste."
- Lisbeth Stausholm Zacho
Vicedirektør, SOS Børnebyerne


Plan Danmark:

"Plan Danmark har over en lang årrække arbejdet sammen med Kimo Consult, hvor Kimo primært har løst de løbende IT-løsninger og de medfølgende udfordringer der måtte opstå. Derudover har Kimo også assisteret med rådgivning og implementering af diverse IT-mæssige investeringer såsom nyt telefonsystem, leasing af kopimaskiner, fibernet forbindelse og meget andet. Kimo undersøger ydermere altid markedet grundigt, før en eventuel investering, så Plan Danmark betaler den mest optimale pris. Kimo yder en super hurtig service og følger altid op på om opgaven er løst tilfredsstillende. Vi kan kun anbefale et samarbejde med Kimo Consult."
-Thomas Niemann
Økonomidirektør, Plan Dan Danmark

 

 

 


Supra Media:

"Kim og hans team er hurtige til

at rykke, når det gælder. Kimo Consult foretog recovery af en bureau-PC hen over en weekend og fik reddet alle vigtige filer. Vel at mærke uden PC'en kunne foretage kommandoer, da den i praksis var brændt sammen.
Fortjent ros herfra for stor dedikation og gode tips med på vejen. Ægte nørd-power."
- Søren Lillesøe,
Direktør, Supra Media


Teleankenævnet: 
"Teleankenævnets sekretariat har i over 10 år benyttet Kimo Consult til varetagelse af sekretariatets IT drift da sekretariatet ikke har egne IT-medarbejdere. Kimo Consult har både for så vidt angår større opgaver, som da sekretariatet flyttede til en ny adresse i 2013, og i den daglige kontakt og support altid leveret hurtig og punktlig service med et smil. Endvidere sætter jeg personligt stor pris på den mere generelle sparring jeg har haft med Kimo Consult om optimering af de IT løsninger vi bruger i sekretariatet." 
- Nina Lester
Sekretariatschef, Teleankenævnet

Sex & Samfund:
"Vi har samarbejdet med Kimo i omkring 2 år og er meget tilfredse. Der er ultrakorte responstider i supporten, problemløsning og udvikling foregår meget kompetent. I perioden har vi bl.a. flyttet sekretariatet med cirka 45 arbejdspladser og i den forbindelse investeret i nyt hard- og software – projektet og resultatet er i forhold til tidligere it udviklingsprojekter gået virkeligt godt og uden væsentlige udfordringer. Jeg kan varmt anbefale Kimo til andre."
- Mogens Kristensen
Administrationschef, Sex & Samfund

Realtime Travel Solution (RTS):
"Vi har haft et samarbejde med Kimo Consult siden 2005, og enhver opgave vi har stillet dem overfor er blevet løst til perfektion af deres dygtige IT-konsulenter – hver gang.
Ingen opgaver har været for store eller for små for Kimo Consult og det at vi kan kontakte Kimo Consult 24/7 har spillet en meget vigtig faktor for os.
Vi kan varmt anbefale Kimo Consult til enhver virksomhed der leder efter en seriøs og stabil IT-levendør. Kimo Consult har en kundeservice,  der er helt enestående i branchen."
- Aslam Akhtar
Managing Director, Realtime Travel Solution (RTS)

Dansk Limousine Service:
"HER FÅR DU EN AF DE BEDSTE
Efter min mening..  
Kimo Consult har en løsningsorienteret tilgang til alle IT opgaver, hvor de altid er til rådighed med råd og vejledning til den bedste løsning.
Jeg oplever en service i høj klasse og et firma med en kommunikation i øjenhøjde.
Kimo Consult formår at formidle og løse en given opgave til stor tilfredshed." 
- Carina Walbom-Dicay
Director of Sales and Marketing, Dansk Limousine Service

     


Malerselskabet SBM:
”Vi oplever altid Kimo som en meget fleksibel samarbejdspartner, som står til rådighed alle døgnets 24 timer, og hver gang yder en god service. 
Vi er meget tilfredse med vort samarbejde.”
- Søren Lyng
Administrationschef, Malerselskabet SBM 

Mændenes Hjem:

"Mændenes Hjem har samarbejdet med Kimo Consult i flere år. Samarbejdet har omhandlet rådgivning samt etablering, udbygning og vedligeholdelse af Mændenes Hjems it- og kommunikationssystemer. Kimo Consult er gået til opgaveløsningen med stor faglighed, præcision og opmærksom fleksibilitet."
- Ivan Christensen 

Forstander, Mændenes Hjem

Elite Model:
"Kimo Consult har siden 2009 været tilknyttet Elite Model Management Copenhagen som vores IT supporter. Vi er utrolig glade for at have Kimo Consult tilknyttet, da de altid er pligtopfyldende og får en verden vi selv ikke er eksperter i, til at fungere gennem kommunikation og professionelt udført arbejde. Som international firma,  kræves det af vores IT Supporter, at de kan tages ansvar og indgå samarbejde med vores internationale IT support teams, og det kan Kimo.
 
Kimo Consults team er altid udadvendte, positive, lette at arbejde sammen med og er værdsat af vores agenter samt vores internationale IT teams."
-Munir Bouylud
Director, Elite Model

4arkitekter:
"4arkitekter har samarbejdet med Kimo Consult i omkring 12 år og vi har altid været tilfreds med den support Kimo Consult har leveret. Kimo Consult har stået for alt indkøb, opsætning og servicering af tegnestuens hardware  og netværk og alt har fungeret til tegnestuens fulde tilfredshed. Det er meget vigtigt for tegnestuens daglige virke at netværk og hardware fungerer optimalt og driftssikkert og det har Kimo Consult kunne sikre. 
Desuden har Kimo Consult stået for virustjek af al tegnestuens mailkorrespondance og internetadgang og vi har aldrig oplevet nedbrud eller angreb på vores maskiner. Sidst men ikke mindst står Kimo Consult for back-up af alle tegnestuens filer, hvilket har medført en meget stor tillid til Kimo Consult og som de har levet op til 100%.
Tegnestuen kan klart anbefale Kimo Consult som en meget seriøs og professionel medspiller inden for support, drift og sikkerhed."
- Klaus Maar

 

4arkitekter

Guidance:
”Vi har samarbejdet med Kimo Consult gennem en årrække med stor tilfredshed. Vi føler os altid i trygge og kompetente hænder i vores daglige arbejde, som forudsætter optimal sikkerhed om vores data og kommunikation med kunderne. Samtidig får vi altid hurtig reaktion og løsning på problemerne, når noget ikke fungerer optimalt. Vi kan varmt anbefale Kimo Consult til andre virksomheder, som ønsker en professionel IT-leverandør.”
- Bettina Køhlert
Partner, Guidance

VIP A/S:
”Jeg har altid oplevet Kimo Consult som en professionel og serviceminded samarbejdspartner, som har ydet service på et højt niveau både i den løbende service og i akutte situationer.

De er altid imødekomne og hurtige til at reagere, både vores daglige kontaktperson og ved henvendelse til deres hotline.”  
- Jonas Holmegaard 
CFO, VIP A/S 

Pengeinstitutankenævnet:
”Pengeinstitutankenævnet har i mange år haft Kimo Consult som fast it-konsulent. Vi har fået assistance til stort set alle forhold vedrørende IT. Kimo Consult har altid ydet en professionel, hurtig og god service både ved de små daglige problemer, der kræver hjælp her og nu, og ved større opgaver, som kræver planlægning, omhu og opfølgning. Jeg sætter stor pris på den venlige og imødekommende måde vores henvendelser om hjælp altid bliver besvaret. Jeg giver Kimo Consult min bedste anbefaling.” 
- Heidi Due 
Sekretær, Pengeinstitutankenævnet 


NY C Ejendomsadministration:

” Vort firma har brugt Kimo Consult til alle opgaver i forbindelse med firmaets server og arbejdsstationer gennem 12 år. Det er også altid dem som står for opdateringer af vort store boligadministrationsprogram UNIK. De har aldrig svigtet i kritiske situationer, men straks ringet og kommet personligt så vi kan kun anbefale så stabilt et firma”
- Lizette Rügge
Sekretær, NY C Ejendomsadministration


Dansk Kiropraktor Forening:
”Vi benytter Kimo Consult til alt IT, lige fra servervedligehold og -service til indkøb af hardware, og vi bruger dem fordi deres høje service samt deres professionelle – og hurtige - tilgang til tingene er central for et lille sted som os.
Da vi ved årskiftet 2013-14 flyttede fysisk, var det naturligvis helt afgørende, at alt IT bare fungerede fra dag et det nye sted, og det klarede Kimo Consult nemt og smertefrit”
- Jakob Bjerre
Direktør, Dansk Kiropraktor Forening


Equita, Corporate & Financial Communications:
"Betryggende at have en dygtig it-ressource til rådighed, når man selv ser i andre retninger (og ikke er synderligt god til it). Jeg oplever altid meget kvik, kompetent og effektiv håndtering af problemerne."
- Henning Rostung 
indehaver Equita, Corporate & Financial Communication

WeShelter:

"WeShelter benytter Kimo Consult ApS som IT supporter og rådgivere. WeShelter oplever Kimo Consult ApS som professionelle med et meget højt serviceniveau. Alle opgaver bliver hurtigt og effektivt løst, og altid indenfor den aftalte ramme. Kimo Consult ApS er således en af de vigtig medspillere, der muliggøre vores daglige arbejde blandt samfundets mest udsatte."

- Anders Sørensen

Sekretariatsleder, WeShelter 


Wemmelund Arkitekter:
"Wemmelund Arkitekter har været serviceret af Kimo Consult fra 2002.
Vi har altid fået den bedste tænkelige service.
Kimo Consult har stået for indkøb af alle vores servere, computer m.v. i alle disse år.
De har klaret alle installationerne til alt kører perfekt.
Vi er blevet serviceret langt over hvad man kan forvente.
Alle spørgsmål er blevet besvaret hurtigt og preblemerne er løst omgående.
Så vi medgiver Kimo Consult vores bedste anbefaling."
-Jette Hansen
Medejer, Wemmelund Arkitekter

Soltec Scandinavia ApS:
"Kimo Consult har været vores livsline til vores IT systemer de sidste 12 år. De har altid løst vore IT –udfordringer hurtigt og meget kvalificeret . Alt med hardware og software, implementering af programmer, og drift af vores server, med backup og sikkerhed.  

Foruden et stort serviceniveau har vi samtidig været glade for den personlige tilgang, og man føler sig rigtig godt behandlet, også selv om man ikke er en stor kunde.

Vi vil gi Kimo Consult de bedste anbefalinger."
- Jørn Rosager
Direktør, Soltec Scandinavia ApS 

Blå Kors Pensionat Taastrup:
"Uanset, at vi ikke selv kunne sætte ord på, har Kimo Consult har flere gange fundet lige den løsning, vi ønskede, og har udført opgaven til vores store tilfredshed. Tilsvarende har Kimo leveret service i flere år, uden at vi har bemærket andet end, at det hele bare fungerer. 
Det er en sand fornøjelse at entrere med Kimo Consult, så vi kan bruge vores ressourcer på det, vi er sat i verden for."
- Ole Hjuler
Forstander, Blå Kors Pensionat Taastrup

Copenhagen Capacity:
”Kimo Consult er altid en fornøjelse at arbejde sammen med.
De mener det bogstaveligt når de skriver 24/7 tilgængelighed.”
- Mohammed Majed
IT-Chef, Copenhagen Capacity
 
Copenhagen Capacity kunde case:
Microsoft Office365 & SharePoint, Copenhagen Capacity
"Hurtige og effektive – det er definitionen på konsulentarbejdet fra Kimo Consult.
For Copenhagen Capacity var det vigtigt, at implementering gik som planlagt, og at intet skulle gå galt. I forbindelse med implementeringen af Office365, tog Kimo Consult alle forbehold og var med os hele vejen til projektets afslutning.
Vi vil til enhver tid bruge, og anbefale konsulenterne fra Kimo Consult. De har markedets bedste konsulentpriser, samtidig med at de konstant tilpasser sig efter vores behov og ønsker".
- Claus Lønborg
CEO, Copenhagen Capacity 


Kärcher A/S:
”Kimo Consult er indbegrebet af god service, og leverer hurtigt og effektivt når vi har behov for det. Fra første kontakt var der stor hjælp og transparens i forbindelse med driften af vores IT, samt forslag til optimering og effektivisering af vores drift, herunder bl.a. rådgivning omkring vores muligheder for opgradering af vores Exchange server til bl.a. Office 365. Vi oplever stærke kompetencer og vilje til at assistere med alt, der sikrer, at vores IT fungerer, og giver os ro til at koncentrere os om vores kerneforretning.”
- Steffen Rye Holst
Assistant to Mr. Esbern Sjøgaard
Managing Director, Kärcher

AF Ejendomsservice:
”Vi oplever altid Kimo som en meget fleksibel samarbejdspartner, som står til rådighed alle døgnets 24 timer, og hver gang yder en god service. 
Vi er meget tilfredse med vort samarbejde.”
- Søren Lyng
Administrationschef AF Ejendomsservice

J. Valentin Registreret revisionsanpartsselskab:

”Som kunde hos KIMO Consult ApS de seneste 6 år, har vi altid fået en hurtig og professionel vejledning med indkøb af hardware, software og løsning af driftsproblemer.
De er vor sikkerhed for, at vor virksomhed kan køre optimalt.”
- Jan Valentin 
Direktør, J. Valentin Registreret revisionsanpartsselskab
J.Valentin
Registreret revisionsanpartselskab
Broholms Alle 18, 1. mf
2920  Charlottenlund


Kirkens Korshær Herberg:

"Kirkens Korshærs Herberg har benyttet Kimo Consult siden firmaet startede i 2001
Hurtigt effektiv hjælp 24-07. Altid klar til at løse store som små opgaver.
Vi føler os i den grad i trygge hænder, uden Kimo Consult var vi lost!"
- Marianne Wentrup
Souschef, Kirkens Korshærs Herberg

HMJ Group:

"Vi har været meget tilfredse brugere af Kimo Consult's løsninger siden 2013. Kimo Consult har været behjælpelige med alt IT relateret lige fra hosting til indkøb af nyt udstyr og helt ned til "hjælp jeg har trykket på en forkert knap". Intet er for stort eller småt og Kimo Consult svarer døgnet rundt. Særligt glade er vi for teamets evne til at gennemskue vores behov og rådgive ud fra det. Ofte tænker Kimo Consult på løsninger vi aldrig selv ville være nået frem til. Vi kan kun give dem vores bedste anbefalinger."
- Kirsten Ullerup
Underdirektør, HMJ Group


DJØF:
"Djøf har de seneste 5 år samarbejdet med Kimo Consult.
Vores samarbejde har været meget positivt og vi har udelukkende oplevet stor faglig dygtighed, stabilitet og hurtig løsning af opgaverne.
Opgaverne har primært været indenfor support, hvor vi oplever et godt samarbejde mellem Kimo Consult og vore brugere.
Tungere drift mæssige opgaver er også blevet løst til vores fulde tilfredshed.
Kundeservicen er i højsædet og Kimo Consult arbejder meget professionelt og Djøf er yderst tilfreds med samarbejdet."
- Pernille Lønberg Pind
Chef for IT / IT-afdelingen, DJØF

Advice A/S:
"Advice og Advice Digital har benyttet Kimo som vores eksterne IT-chef og daglig drift siden 2004. Som ansvarlig for vores arbejdsstationer, software, servere og infrastruktur har Kimo varetaget både daglig drift/support og løbende planlægning af videreudvikling. Kimo er dygtige til altid at være fleksible og tilgængelige og forstå, hvordan opgraderinger og ændringer kan varetages så det koster færrest mulige frustrationer og arbejdstimer for vores egne medarbejdere." 
 
Advice kunde Case:
"Kimo varetog i 2015 vores overgang til office 365 og håndterede en kompleks fusion af flere virksomheder, hvor over 100 medarbejdere skulle have strømlinet deres arbejdsmaskiner og softwarepakker. Og samtidig fungerede de som vores rådgivere, der hjalp igennem de mange valg i processen og sikrede den rette timing af alle omlægninger. Og de gør det altid hurtigt og effektivt - og med et smil."  
-Jesper Nørding Pedersen
Executive Director, Advice A/S

Udlandsvaccinationen I/S:
”Vi er en vaccinationsklinik beliggende ved Statens Serum Institut. Vi udfører rejserelaterede vaccinationer og rådgivning om malariaforebyggelse m.v. Vi har samarbejdet med Kimo Consult ApS i over 12 år og har kun haft grund til tilfredshed. Vi får altid hurtig og kompetent hjælp."
-Steen Hoffmann
Overlæge, Udlandsvaccinationen

Advokat Jørgen G. Jacobsen:
"I forbindelse med min kontorflytning har jeg oplevet, at det som man som regel forbinder med stor frygt og uro, nemlig flytning af dato i videst mulig forstand er blevet klaret med stor hurtighed og stor akkuratesse.
Det siger sig selv, at skal man flytte data fra en server, som bliver på det fraflyttende kontor og ind på en ny server, så er man dels bekymret for at miste bogholderidata og også sagsnotater.
Dette har Kimo klaret til UG med kryds og slange.
Udover selve flytningen, som der blev taget hånd om med stor professionalisme, så er den daglige service og drift en fryd.
Jeg har vel stort set ikke haft nedetid i de 5 år, som jeg foreløbig har brugt Kimo.
Nedetid betyder jo omkostninger, og når den minimeres, så bliver driften omvendt optimeret.
Har der været udfordringer med måske Outlook, som er et stort arbejdsredskab i dag, så er denne udfordring blevet løst i løbet af ganske kort tid og altid under en time. 
Med den fleksible prispolitik og også navnlig den fleksible tilgang til samme, er der absolut et gan¬ske positivt udkomme ved partnerskabet med Kimo."
-Jørgen G. Jacobsen
Advokat

Kolofon Group:
"Vi har i samarbejde med Kimo Consult overgået til Microsoft Office365.
Dette er foregået professionelt og effektivt og Kimo Consult har fremstået som den helt rigtige partner for denne opgave. Der blev lagt en klar plan for projektet og vi oplevede stor professionalisme og højt service niveau fra start til slut.
Vi vil til enhver tid anbefale Kimo Consult."
- Christian Berg
Chief of Project Management, Kolofon Group

International Work Group for Indigenous Affairs (IWGIA):
”Kimo Consult ApS har gennem længere tid leveret samtlige IT ydelser til IWGIA. Ydelserne strækker sig fra indkøb og opsætning af arbejdsstationer over hoasting til serveroptimering.  Kimo Consult ApS har en god evne til at rykke hurtigt og effektivt på de opgaver, der skal løses. Kimo Consult ApS udviser stor indsigt i vores organisation og processer, og resultaterne er leveret til stor tilfredshed og i et tillidsfuldt samarbejde med både ledelsen og organisationen.”
-Morten Nielsen
Økonomi- og administrationschef, IWGIA

Realkreditankenævnet:
”Kimo Consult har igennem en længere årrække været vores faste samarbejdspartner på it-området – både når vi har haft behov for teknisk assistance, og når det har drejet sig om gode råd og anden assistance i forbindelse med nyerhvervelser af såvel software som hardware. For en virksomhed som vores, som ikke har egne it-medarbejdere, er det af yderste vigtighed, at vi har nogen, som vi kan stole på i alle henseender, som taler vores sprog, og som altid er parat med råd og dåd. Når det så samtidig sker både hurtigt, venligt og professionelt, kan man ikke ønske sig det bedre. Derfor får Kimo Consult vores allerbedste anbefalinger.” 
- Susanne Nielsen
Sekretariatschef, Realkreditankenævnet

"Vores lille nystartede familie virksomhed fandt i Kimo Consult en god, serviceminded, troværdig og stabil samarbejdspartner som kunne hjælpe os godt i gang og som stadig er med på linjen når vi skal lave nye tiltag og upgradere det eksisterende.
Kimo Consult er samtidig vores faste konsulent firma som klare alle IT problemer, store som små. Vi kan varmt anbefale Kimo Consult."
- Gitte Lieberkind