Hos Kimo Consult er vi følgende ansatte: 

Her hos Kimo Consult har vi samlet et hold af dygtige individualister der brænder for det de laver. Selvom vi er dygtige hver for sig, er vores største styrke, at vi løfter i flok og altid hjælper hinanden. Denne kombination mener vi er det bedste grundlag for at yde den bedste support og service.

Fælles for vores dygtige IT-folk er, at de alle har fået Kimo Consults passion for hurtig respons og sublim service helt ind under huden. Det er netop vores respons og service vores kunder elsker os for.

Interesseret i at læse mere om hvad vores kunder synes om os? Du kan læse mere ved at trykke her

It supportere/konsulenter:Kim Nymann Reiland
Direktør/Chef konsulent
Jeg har over 20 års erfaring i IT-branchen og i 2008 etablerede jeg Kimo Consult. I det daglige fungerer jeg både som direktør og konsulent. Det er vigtigt for mig at bevare rollen som konsulent, da min store passion er IT. I min rolle som direktør holder jeg det store overblik og har fingeren på pulsen, derfor er jeg med inde over alle vores kunders IT-Løsninger. Jeg er konkret, ærlig og lige til, og vil altid kunden det bedste og går ikke på kompromis når det gælder løsninger.


Morten Schmidt
It konsulent
Jeg har været i IT branchen siden 2010, og er uddannet IT supporter. Mit fokusområde er primært på slutbrugersupporten i Microsoft miljøer, men jeg har også en del erfaring i Mac miljøer. For mig er det en stor glæde, at jobbet hos Kimo Consult er med til at udvikle mig både personligt og professionelt. Jeg er dedikeret til mit arbejde, og følger altid mine opgaver til dørs. Min holdning er at opgaven først er løst, når kunden er tilfreds. Måske snakker jeg mere end de fleste, men det er (næsten) altid relevant.


Nicolai Hviid
It Konsulent
Jeg har været i it brancehen i mange år, og har opgså tidligere været ansat i Kimo Consult. Nu er jeg tilbage hvor jeg skal varetage den daglige drift af Kimos Hostingservicesog back up løsninger, for blot at nævne nogle ting.
Mikkel Alstrup
It supporter
Jeg blev færdiguddannet som IT-Supporter i 2015 og under min uddannelse har jeg blandt andet haft det daglige supportansvar for en stor kunde. Jeg er stærk i både kundesupport, brugeradministration, hardware opsætning, samt fejlfinding, og står altid klar til at hjælpe. Det betyder meget for mig, at lære kunderne og deres IT-løsninger at kende, og løse opgaverne med omhu. For det jeg brænder for er at finde løsninger der kan bidrage til kundernes glæde.


Oliver Lagerstøm
It-supporter
Jeg er uddannet IT- Supporter her hos Kimo, Jeg har altid har haft en stor interesse for it og netop den interesse samt nysgerrighed omkring dette giver mig et stort drive i min dagligdag hos Kimo


Andreas Weinreich
It supporter
Jeg startede min uddannelse som it supporter i Kimo Consult i november 2017, og blev færdig med uddannelsen i april 2019. Jeg arbejder selvstændigt, og tager mig især af Mac opgaver, samt grafiske programmer. Det er også mig der står for driften i helpdesken/telefonsupporten
Andreas G. Pedersen
it supporter


Kenneth S. Bruun
it supporter


Patrick H. Erdmann
it supporter elev
Kristoffer F. De Tengnagel
it supporter elev


Søren Andersen
Kørende it tekniker
Jeg har arbejdet med IT i 10 år og har mest erfaring med er serverdrift, ad hoc support og udskiftning af hardware. Jeg er ansat på timebasis som kørende it- tekniker og kører rundt til alle Kimos kunder i hele landet.


Mads G. Skjødsholm
Kørende it tekniker
Casper Møller Reiland
It medhjælper
Jeg er it-medhjælper og servicemand, og går til hånde på de store arbejdsopgaver. Det er som oftest mig i vil møde, når der skal transporteres eller afleveres/opsættes computere. Jeg har altid et smil på læben og er klar på en frisk bemærkning. Jeg kan hjælpe med mange basale it-ting, men holder mig primært til det tunge arbejde. Jeg er altid frisk på at hjælpe hvis jeg kan, ellers kan jeg altid få en af konsulenterne til at hjælpe jer.


Andreas Foss
it supporter erhvervs praktikant


Joachim Hartmann
it supporter erhvervs praktikant
Administration og bogholderi:Sascha Nymann Reiland
Administrationschef
Jeg har været i Kimo Consult siden opstarten i 2008. Jeg sidder som administrationschef og styrer slagets gang med alt hvad der er af praktiske og administrative opgaver. Det er også mig som tager sig af alt hvad der vedrører personalet og sørger for at alle ansatte er up to date med det hele.


Janett Frederiksen
Accounts
Jeg er Kimo Consults bogholder og tager mig af det meste i den afdeling, så har du spørgsmål til en faktura (hvad enten du er leverandør eller kunde), kan du ringe til mig. Udover jobbet som bogholder hjælper jeg også til i administrationen med en masse praktiske opgaver.


Carina Walbom-Dicay
Business Development Manager
”Netværk som andet end IT” Som ny i IT branchen bidrager jeg med et andet perspektiv. Gode relationer mellem kunder, kollegaer og leverandører er med til at sikre det høje serviceniveau i virksomheden, og er blot et af de områder jeg har stor erfaring med at opbygge. Hos Kimo Consult er jeg så heldig at være med på det strategiske niveau, hvor mine flere års erfaring på projekt- og procesledelseområdet kan komme i spil, og også være med til at styrke vores produkter og services. Jeg går ikke på kompromis med kvalitet og mener, at alle har krav på eksklusiv service. Jeg elsker løbende procesforbedringer, hvor jeg kan bidrage med nye ideer, der styrker kunden og virksomhedens vækst. Jeg arbejder ud fra devisen, at alt kan gøres bedre, og dette mantra gennemsyrer min hverdag i alle henseender.
Service:Casper Møller Reiland
Servicemand
Jeg er it-medhjælper og servicemand, og går til hånde på de store arbejdsopgaver. Det er som oftest mig i vil møde, når der skal transporteres eller afleveres/opsættes computere. Jeg har altid et smil på læben og er klar på en frisk bemærkning. Jeg kan hjælpe med mange basale it-ting, men holder mig primært til det tunge arbejde. Jeg er altid frisk på at hjælpe hvis jeg kan, ellers kan jeg altid få en af konsulenterne til at hjælpe jer.


Thomas Greffel
Service Delivery Manager


Projektansatte:

 


 

Vi har pt. ingen projetkansatte.